Stress Health Management Courses - Read more about JCQ Center Courses here

and Individual Coaching 

Øresund Synergy courses teach techniques for stress management and health on a group level.
The individual coaching and therapy address specifics of the individual situation and behavior patterns.

Some of the focuses are:

- Strengthen your personal resources - About stress-prevention methods
- Positive psychology
- The motivating leader
- Personal power to convince
- Professional customer/ client service

The Courses:

Den motiverende leder

Målet er at give dig en række konkrete ledelses- og motivationsmetoder, der styrker dine  medarbejderes engagement, trivsel og arbejdsglæde. Desuden lærer du, hvordan du kan forebygge stress hos dig selv og dine medarbejdere.

Personlig gennemslagskraft

Målet med kurset er at give dig en række kommunikationsteknikker, så du sikrer dig, at du bliver hørt, forstået og respekteret. Du får metoder til at ”brænde igennem” ved møder, i din kontakt med dine kunder og i dit daglige samarbejde. Desuden får du metoder til at bevare sagligheden, overblikket og den fulde kontrol i situationer hvor du udsættes for pres.

Styrk dine personlige ressourcer - Om metoder til at forebygge stress

På kurset får du konkrete metoder til at styrke dit personlige overskud som gør dig i stand til at klare dit store arbejdspres på en effektiv og konstruktiv måde. De metoder du lærer på kurset kan også give inspiration til dine kolleger og din daglige leder..

Konstruktiv konfliktløsning - Have a nice conflict

Målet med kurset er at styrke deltagernes viden om en række situationsbestemte konflikt-løsningsmetoder, der fører til holdbare løsninger af de konflikter, der belaster eller hindrer det gode samarbejde. Metoderne kan både bruges til at forebygge og løse konflikter.

Positiv psykologi

Formålet med kurset er at styrke din viden om en række mentale teknikker, der giver dig større overskud og energi i såvel arbejdsliv som privatliv. Du lærer, hvordan positive og negative tanker påvirker os både fysisk og psykisk. Desuden lærer du, hvordan du helt konkret kan styrke dit selvværd og din selvtillid.

Professionel kundeservice

På kurset får du en række kommunikationsmetoder, der kan anvendes over for kritiske og krævende kunder. Desuden får du  styrket din viden om de krav og forventninger du som medarbejder skal indfri for at give kunderne en uforglemmelig oplevelse af en excellent, serviceminded og professionel kundebehandling.